οι συνεργάτες μας

κορυφαία ποιότητα & επιδόσεις
TEXACO

Havoline® με Τεχνολογία Deposit Shield

Για περισσότερα από 100 χρόνια, πελάτες από όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και δοκιμάζουν τα λάδια κινητήρων Havoline, τα οποία εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις και προστασία, από τους αγώνες της Formula 1®, του NASCAR® και του Le Mansμέχρι την καταπόνηση από την καθημερινή οδήγηση. Οι εναποθέσεις στον κινητήρα προκαλούν τριβή και μειώνουν τις επιδόσεις και την απόδοση καυσίμου των κινητήρων.

 

Η τεχνολογία Deposit Shield των λαδιών Havoline συμβάλλει στην προστασία των εξαρτημάτων του κινητήρα ενάντια στις συνεχείς καταπονήσεις από τις βλαβερές εναποθέσεις και τη φθορά, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες οδήγησης.

 

Προληπτική προστασία για κινητήρες τελευταίας γενιάς. Καθώς η τεχνολογία των κινητήρων εξελίσσεται ώστε να δημιουργηθούν κινητήρες που είναι μικρότεροι, πιο ισχυροί, έχουν χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και με μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου, αντίστοιχα πρέπει να εξελίσσονται και τα λάδια κινητήρα που τους προστατεύουν.

 

Τα νέα λιπαντικά κινητήρα Havoline ProDS™ αναπτύχθηκαν ειδικά με χρήση της τελευταίας τεχνολογίας Deposit Shield από την Texaco®, η οποία προστατεύει προληπτικά των κινητήρα σας, ώστε να διασφαλίζεται η άριστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

EKO

Megatron, Moto, Outboard

Τα λιπαντικά ΕΚΟ παράγονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν μεγάλο πεδίο εφαρμογών λίπανσης, από τις πιο απλές εώς τις πλέον απαιτητικές.

Κατά τον σχεδιασμό των λιπαντικών ΕΚΟ εφαρμόζονται όλς οι απαιτήσεις του κανονισμού REACH για την ασφαλή χρήση χημικών και του κανονισμού CLP για την ταξινόμηση, επισήμανση και συσκευασία χημικών προϊόντων. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης των λιπαντικών ΕΚΟ, με τα εξειδικευμένα της στελέχη προτείνει λύσεις σε τεχνικά θέματα σχετικά με τις προδιαγραφές προϊόντων και σε εφαρμογές λίπανσης.

Η δραστητιότητα σχεδιασμού, παραγωγής, διακίνησης, αποθηκεύσης και εμπορίας λιπαντικών ΕΚΟ είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα:

 

  • ΕΝ ISO 9001 για την διαχείρηση ποιότητας
  • EN ISO 14001 για την περιβαλλοντική διαχείριση
  • OHSAS 18001 για το σύστημα διαχείρησης υγείας και ασφάλειας στην εργασία.

 

Οι παραπάνω πιστοποιήσεις αποδεικνύουν την αδιαμφισβήτητη δέσμευση της ΕΚΟ:

 

  • στην παρακολούθηση και υιοθέτηση, στο μέτρο του δυνατού, των διεθνών και επιστημονικών εξελίξεων
  • στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών σύμφωνων ή και καλύτερων από τις συμφωνημένες με τον κάθε πελάτη
  • στην συνεχή προσπάθεια για αύξηση της ικανοποίησης των πελατών της
  • και στην προστασία και προαγωγή του φυσικού περιβάλλοντος.
CASTROL

100 Years’ of Marine Experience________________

Cost pressures call for greater efficiency and better lubricant management onboard your vessels. At the same time, the importance of having the right products to comply with rising safety and environmental standards is essential. Our Liquid Engineers have developed products that help you meet these challenges.